• 06.06.2016
  • |
  • 23:35

SØRENGA


Heiiii, håper alle har hatt en fin start på uka!! Ble litt knapt med bloggetid igår, med både soling, hjemreise, grilling, rydding og kino. Hadde for real verdens verste, svetteste hjemreise EVER, jeg eier jo ikke tålmodighet, stresser så og si alltid, men stresser aldri SÅ mye at jeg orker å bevege beina raskere enn 2 km/t. Kom fram på Gardermoen 40 min før avreise, noe som er helt innafor i mine øyne, helt til en ekkel kø med svette mennesker ventet meg i sikkerhetskontrollen. Når det ENDELIG blir min tur kommer det 6 enda svettere damer på venninnetur som holder på å misse flyet sitt med alle vinflaskene og sjokoladen på slep, og når jeg først kommer inn på flyplassen får jeg tildelt fantastiske gate B8. Aka gamle gate 19, bedre kjent som helvettes-gaten som lå godt oppvarmet i drivstueeffekten. Storfornøyd med å troppe opp på gaten 5 min før avgang, og enda mer fornøyd når kofferten, yttertøyet og den smellltunge veska måtte bæres opp og ned all verdens trapper i solsteika. Takk gud for at Vegard Harm lagde en njudelig svettevideo på facebook som forklarte mitt problem igår perfekt. Mitt luksusproblem vel og merke for å slippe alle jævla-spoiled-brat-kommentarene :-) Okei, hvem i helvede orker egentlig å lese dette avsnittet. Men FY så godt det er å klage litt. Skal si at den Narvesen-bollen gjorde susen etterhvert da. 

Tidligere på dagen igår dro jeg og tante og på Sørenga for litt soling med masse god snacks, noe som fikk meg til å ville flytte til Oslo hehe.. Oslo om sommeren er jo såå fantastisk fint, så jeg får vel bare bli flinkere til å ta turen nedover. Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Sikkert ikke poppis å dra hit på sol-søndager

Processed with VSCO with a5 preset

Et helt halvt år var hvertfall superfin, og levde så absolutt opp til forventningene!! Hele salen satt i hulke-kor, men så heartless jeg er kom ikke tårene gitt. Mulig fordi jeg leste og analyserte hele boka, og visste derfor hva som skjedde. Men såå mange fine klipp og sanger - det er bare å komme seg i kinosetet, gitt!

Good night babiez!

Bayview

07.06.2016 kl.06:38

Haha ja, tenk så digg det hadde vært med privatfly!

Eller i alle fall privat kø, altså celebrity passage :D

Isabell

07.06.2016 kl.15:20

Hei Erica!

Kan du skrive et eget innlegg om hvor du skal flytte, hva du skal studere og litt hva du tenker i forhold til det å flytte alene? :)

Mathilde

07.06.2016 kl.22:36

Så fantastisk 😍 Håper du koser deg massemasse 💙

08.06.2016 kl.00:59

Ser kjempe koselig ut:D

Bambi Boho by Sylvia

08.06.2016 kl.09:32

AMAZING!
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits