• 22.04.2016
  • |
  • 10:44

SMAK AV SOMMER


annonse

Heihei dere! Tenkte å tipse dere om at Farris & Juice har kommet med en ny smak - nemlig bringebær!! Jeg synes alltid det er vanskelig å styre unna brushylla når jeg er stuptørst haha, og da er det jo såå mye bedre å kjøpe seg for eksempel denne. Smaken er helt nydelig - og for meg som ikke er så glad i rent vann, og litt for glad i brus er denne perfekt som hverdagsdrikk :-)

Når en leser blad, planlegger ukene fremover eller jobber er det fristende med en brus - believe me - men da kan drikken fra Farris & Juice være et godt og sunnere alternativ!


Anbefaler også de andre smakene - Eple (YUM) og Ananas & Sitron

Drikken er helt naturlig og fri for sukker og tilsetningsstoffer, og kan derfor nytes med god samvittighet! Om du også synes det er helt umulig å erstatte brus med vann vil jeg tipse dere om denne ettersom den er en super in-between med kullsyren og fruktsmaken. Nå kan det bare bli sommer, gitt!

Husk å like Farris & Juice på facebook HER for spennende nyheter og konkurranser!

Har dere smakt den nye med bringebær?

Silje Helen Sjøthun

22.04.2016 kl.10:55

Dette så ikke verst ut :-) Må testes!

Fredrikke

22.04.2016 kl.11:22

Ja, det er et sunnere alternativ til brus som inneholder masse sukker, slik som vanlig cola og vanlig fanta. MEN det er jo ikke et sunnere alternativ enn å kjøpe lettbrus som pepsi max, fanta zero, cola zero, cola light, lett annanasbrus/pærebrus osv. Lettbrus, slik som pmax, inneholder INGENTING av verken sukker eller kalorier, mens denne drikken "farrice og juice" inneholder en del kalorier. Så, lettbrus/sukkerfri brus er "sunnere" og bedre. Heller 1 liter pmax om dagen med null kcal enn 1 slik flaske med farrice og juice ;-)

Synnøve

22.04.2016 kl.11:32

Over: Pepsi Max inneholder kanskje ikke sukker, men det innholdet masse andre tilsetningsstoffer som er minst like usunt for kroppen :)

22.04.2016 kl.12:04

Så en test på Matkontrollen for et år siden av de drikkene der, og det viser seg at det er veldig mange sukkerbiter i en sånn drikk selvom det ikke er tilsatt sukker. Drikken inneholder mye naturlig fruktsukker, men det har samme effekt på kroppen som vanlig sukker når man drikker det. Så drikken er ikke så sunn som den fremstår! Synes det er synd de ikke gjør folk oppmerksom på dette ettersom at det faktisk nesten har samme effekt på kroppen som en vanlig brus.

Kilde: http://www.tv2.no/a/6808424/

Fredrikke

22.04.2016 kl.12:24

Synnøve: Det kan jo alltids diskuteres, greia er jo at man ikke legger på seg av å drikke pmax pga null sukker og kalorier. Alt fra overvektige som skal slanke seg til fitnessutøvere på diett drikker pmax og andre lett/zerodrikker, rett og slett fordi en ikke får i seg kcal av å drikke det. Poenget er at farris/juice drikken er usunn. I tillegg til å drikke mye vann bør en heller velge lettbrus og lettsaft framfor alt av drikker som inneholder kalorier. Kcal inn - kcal ut. Vann er uansett den beste drikken!

22.04.2016 kl.14:22

Synes det er dårlig av deg, som toppblogger at du utfordrer andre som ser opp til deg å ha DET som en hverdagsdrikk!!! Vennen til pappa drakk akkurat slike drikker, fordi han var som deg- glad i brus, men ikke vann. For en uke fikk han NYRESTEIN, og måtte opperere. er det det du vil at leserne dine skal sitte igjen med? Nyrestein og diabetes? Du sier her at dette er en sunn drikk, ja okei null stoffer og sukker- MEN det er ikke sunt!! kroppen trenger vann, uansett hva slags brus/saft/juice som kommer på markedet... synes dette var et dårlig innlegg og spons.

22.04.2016 kl.15:52

Farris og Juice er godt, og jeg drikker mye heller det enn både vanlig brus og lettbrus. Har aldri vært noe glad i brus...

Men husk at man skal være forsiktig med inntaket av slike ting pga. tennene! Absolutt ikke bra for tennene å drikke mye av syreholdig drikke.

(Selv er jeg veldig heldig. Jeg er ikke glad i brus, og liker ikke alkohol. Tør påstå at 99% av væsken jeg får i meg er vann) :)

22.04.2016 kl.16:47

Nam, det så veldig godt ut!

22.04.2016 kl.21:19

Synes den med eple smaker som mozelle, men synes absolutt denne fra farris hadde sterkere smak, og den er helt klart en favoritt. Har smakt den gule også, men synes ikke den smakte likte godt, og har ikke testa ut den nye heller, haha, men tenker den smaker godt - selvom jeg ikke er særlig begeistret for bringebær, hehe...

KostholdsBloggeren

22.04.2016 kl.23:20

Har ikke lest innholdsfortegnelsen på den der, men erfaringsmessig er det stort sett kun kunstige tilsetningsstoffer i slikt. Sikkert ikke ekte bringebær i en gang. Og til dere som tror at pepsi-max er sunt så inneholder det aspartam som blir omdannet til tresprit, som igjen gjør at du sakte men sikkert mister synet ditt.. Just a fact of life.. Sjekk ut infoen selv.

ingeborghegge

22.04.2016 kl.23:38

Så godt ut, digger den med eple, så må få smakt denne ganske snart!

23.04.2016 kl.10:29

kostholdsbloggeren: det er skrevet at Pepsi Max er et sunnere alternativ enn brus og drikker som er proppet full av shitloads sukker og kalorier! Hvorfor skal vi drive å reklame og fremme folk til å drikke sukker og kalorier når det finnes så mange andre alternativ, som lettbrus og lettsaft???! det er jo helt krise at lettbrus blir sett ned på pga noen påstår aspartam er noe dritt (noe som forsåvidt er en annen diskusjon) men hva er ikke sukker da, det er jo helt krise at folk fremdeles drikker sukker, som om de ikke får i seg nok sukker via maten de spiser.

Lisbeth

23.04.2016 kl.16:04

Kostholdsbloggeren: Det stemmer at det dannes små mengder metanol eller tresprit som du kaller det når man får i seg aspartam, men mengdene er så små at det ikke er skadelig. Det er små mengder metanol i frukt også, men påstår folk at det er farlig? Alt med måte vil jeg si. Drikk mye vann, men det skader ikke med hverken litt sukker eller søtningsstoffer i blant så lenge man ikke overdriver :)

23.04.2016 kl.21:41

håper du lager videoblogg av turen til spania med tone! savner videoene du brukte å lage før :)

24.04.2016 kl.13:25

Duu? Hva heter de ulike fargene du har på M.A.C leppestiftene dine? :) Kunne du lagd et innlegg om det? Virker som du unngår å svare på det, når så mange faktisk spør om det..

24.04.2016 kl.19:51

Synes det er litt feil av deg å kalle dette hverdagsdrikke! Inneholder mye fruktsukker som fungerer på samme måte som vanlig sukker. I tillegg er det også skadelig for tennene pga syre. Jeg personlig synes det er bedre å drikke lettbrus av og til, framfor sukkerholdig brus og type farris og juice eller noisy. Lettbrus inneholder ikke kcal eller sukker, men inneholder på en annen side tilsetningsstoffer. Ikke bra å drikke store mengder av noe av dette, så alt med måte! Men det er jo lov å unne seg litt god drikke av og til :)
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits