• 11.04.2016
  • |
  • 20:17

FEM FAVORITTER


annonse

Heihei! I dag skal jeg vise dere to fantastiske nyheter fra Lulu's, pluss mine ''fem favoritter i sminkemappa'' at the moment. Jeg tror jeg har vist dere noen av produktene på bloggen tidligere også, men det viser jo bare hvor glad jeg er i de hehe.. Det beste må jo være å finne sine topp-topp-favoritter, for så å sverge til de i lang, lang tid - right? Anyway, let's go.


 

Bare Minerals concealer bruker jeg under øynene og på eventuelle urenheter, og den har en veldig fin dekkeffekt. Den er også veldig enkel å jevne ut på huden, noe som er et supersupermust for min del!! Hater å måtte jobbe lenge med å få concealeren jevn, og det måtte jeg altså ikke med denne. HER.

Fit Me Foundation er for real en av mine favorittfoundations. Jeg har testet såå mange forskjellige foundations, og jeg har kun funnet to jeg liker så godt at jeg bruker de i månedsvis. Favorittene mine er denne og en fra MAC, og i mine øyne fungerer de like godt. Sammenlignet prismessig ville jeg helt klart valgt denne - den holder seg fin utover hele dagen, og blir heller ikke oljete på huden. Thank God!! HER.

The Manizer Sisters må jo være den fineste paletten i verden - hvertfall for oss som har lagt elsk på highlightere og en glødende look.. Den mørkeste er superfin å legge i kinnene, og de to andre fargene legger jeg i kinnbena, på brynsbenet, langs nesebenet og rett over leppene. En sminkelook med fin glød på de ''riktige stedene'' er såå fantastisk fint nå mot sommeren, og da anbefaler jeg virkelig denne paletten på det sterkeste. HER.

BDB's brynspudder har vært mitt go-to-brynspudder så lenge jeg kan huske, og jeg faller alltid tilbake til dette. Produktet er veldig enkelt å jobbe med, og ved å bruke brynspudder får en et mye mer naturlig og soft resultat uten harde, tydelige streker. Me luvz! Jeg har min i Blonde. HER.

Meet Matt(e) Hughes Lipstick minner meg veldig om Kylie Lipkit, og da kan dere jo gjette om denne falt i smak hehe.. For det første smaker og lukter den helt himmelsk, og resultatet blir såå fint. Den er veldig myk og god å påføre, og blir omsider matt på leppene. Den tørker heller ikke ut leppene slik som matte leppeprodukter ofte gjør, så denne likte jeg veldig godt!! Jeg har min i fargen ''Charming'' - en nydelig mørk, plommerød farge. HER.

Lulu's har også kommet med en ny kolleksjon nylig, og det er det alltid god stemning for!! Jeg elsker sminkemappa med gulldetaljene - denne størrelsen er perfekt som hverdagsmappe med alt en måtte trenge til en everyday look. Den hvite slo heller ikke feil selvfølgelig, og den bruker jeg å ha med meg i veska med det aller viktigste og andre småting som kan være kjekt å ha med seg. Den største finner dere HERog mini-mappa finner dere HER

Ellers vil jeg tipse dere om at Coverbrands har -20% på alle kontureringsprodukter HER, og ikke minst at dere kan se resten av den superfine Lulu's kolleksjonen HER ♥  Ha en fin mandag alle sammen!

11.04.2016 kl.20:47

Blir litt mye annonser nå. Du har jo startet å blogge bra igjen og mer personlig, bare keep it up please :-)

Camilla Acklam

11.04.2016 kl.21:37

Liker når du kommer med anbefalinger, men vet aldri hvor ekte det er når du får betalt for det.

Hanne

12.04.2016 kl.17:23

Jeg veksler også mellom Fit Me foundation og Mac foundation. Egentlig liker jeg ikke "fit me" så godt, siden den tar en eeevighet å tørke. :-)

13.04.2016 kl.19:24

Jeg lurer på en veldig random ting... Men opp igjennom årene har du vist frem veldig mange Lulu's :') Hvor mange har du egentlig til sammen? Hahaha! :D Eller har du gitt dem vekk?

16.04.2016 kl.20:03

Så masse fint!
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits