• 06.04.2016
  • |
  • 22:57

BEVAR BRUNFARGEN MED GOODFORME


annonse

Nå begynner endelig våren å titte frem, og sommeren er rett rundt hjørnet. Brunfarge er noe mange av oss verdsetter veldig, veldig høyt haha - for min del er det rett og slett fordi jeg føler meg MYE freshere og føler at alt av topper og kjoler endelig begynner å se fine ut igjen.. Mange av oss bygger opp en superfin farge i løpet av sommeren, og føler selvfølgelig at den dabber av med en gang skole og jobb står for tur igjen. Derfor har jeg allerede startet å ta en Betakaroten-tablett hver dag slik at brunfargen min bevares tydelig lengre når sommeren er over. Husker jeg var såå flink å ta tablettene hver dag i flere måneder en sommer, og det er helt klart den sommeren jeg slo min brunfarge-rekord, om man kan si det haha.

Good for Me Betakaroten gir deg både bedre beskyttelse mot den sterke solen uansett om du er i Norge eller på ferie i utlandet, samtidig som den gir deg en dypere brunfarge som bevares lengre. Derfor er det smart å begynne på tablettene allerede nå ettersom vårmånedene er i full blomst. Betakaroten kan også minske soleksem for de som plages med det, og NEI du blir ikke oransje av å ta tablettene i så små mengder som dette hehe.. :-)

En boks inneholder 60 kapsler, og varer derfor i to måneder. Dersom du velger abonnement gjennom Good For Me koster en boks 149,-, ellers koster den 169,-. Good For Me satser på faste lave priser og gode fordeler fremfor såkalte ''lokketilbud'' - noe som i mine øyne gjør de til en meget verdig forhandler som er opptatt av å opparbeide tillit hos kundene sine. Alt produseres også i Norge!Les mer om produktet HERog sjekk ut de andre produktene til Good For Me HER ♥ Jeg bruker flere av produktene deres, og er superduperfornøyd!

allmote

08.04.2016 kl.18:07

FOLKENS, DA HAR JEG KONKURRANSE PÅ BLOGGEN MIN! VINN 500KR PÅ COVERBRANDS.NO

WWW.ALLMOTE.BLOGG.NO

Ida Havikbotn

23.04.2016 kl.13:55

Hei, hva betaler du i måneden? Jeg leste at prisen blir 149 første måneden, men så sto det 94 neste måne.. Stemmer det?
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits