• 28.03.2016
  • |
  • 17:13

10 ting dere kanskje ikke visste om meg


JEG ER LAT, MEN HATER Å IKKE GJØRE NOE. Haha, denne er jo supertwisted? Jeg er vel en ganske så lat person, og bruker alltid vanvittig lang tid på å komme meg opp og ut. Men når det er sagt hater jeg å ikke ha noe å gjøre. Jeg elsker å være busy med ting jeg liker og VET jeg rekker å gjøre, og hater egentlig å bare sose rundt hjemme. Skjønner meg ikke på megselv noen ganger, gitt. Men du finner meg IKKE i ei skiløype, på en ekkel sti i søndagssola, med sekk på ryggen eller med henda i været på et ugly ass fjell. Nei fyttttti jeg får ikke noe verre enn sånt piss. Liksom at det var en ''superherlig fjelltur'' med en svintung sekk på rykken og varmebølger på ryggen som jeg og Maria så fint kaller det. Tror jeg NADA på!

I sitt ess, sikkert.. fyf
 

JEG HØRER IKKE HJEMME PÅ KJØKKENET. Nei vettu, på kjøkkenet er jeg langt under det som er forventet av en 19-åring sikkert. Kakker fortsatt egget sånn at halve skallet blir med i bollen, og mestrer kun tre ting; Havregrynspannekaker, ostesmørbrød og Toro-pakninger. Så har du søss da, som lager weheartit-cupcakes og kaker som ser ut som en million dollar.  

JEG LÆRER TEKSTER FORT. Haha, denne er jo ganske så random - men ja jeg hører ALLTID på musikk og snapper opp tekstene allerede etter et par runder i bilen. Jeg elsker å kjøre rundt og rundt med volumet på fullt og vrææle de raskeste rap-punchlines'a for full hals og føle meg superwhitechick. Det hele gjøres gjerne med noen sassy'e dansebevegelser bare for å få litt ekstra blikk fra fotgjengere og motgående trafikk. Kanskje jeg skal filme en video med kuuule meg som kjører rundt og rapper 

JEG HATER Å SNAKKE FORAN FOLK, MEN ELSKER Å SNAKKE MED FOLK. Jeg mener selv at en av mine få, gode egenskaper er å kunne være ''potet'' når det kommer til sosiale settinger. Jeg babler i ett sett, og elsker å snakke med folk uansett kjønn, alder og interesser. Noen ganger tilpasser jeg meg andre så godt at jeg føler meg halvveis schisofren. MEN når det kommer til å snakke foran folk i foredragssettinger og taler (i edru tilstand) blir jeg så craazeeeh ukomfortabel. Å ha foredrag på skolen var det versteversteverste, med mindre det var gruppepresentasjon. Jeg vet ikke hvorfor jeg blir så nervøs da egentlig, men nei fysjjj det finnes ikke noe verre. Not mah thang. På fezt derimot med et glass vin innabords er jeg i mitt super-ess og garantert den som synger høyest med sittende dancemoves haha. Jeg elsker mer ''lounge''-plasser hvor man faktisk SNAKKER sammen. Det er sjeldent jeg tar det til floor'en.

Processed with VSCOcam with f2 preset

ENGELSK KUNNE LIKSÅGODT VÆRT MITT FØRSTE-SPRÅK. Jeg elsker å dra inn engelske ord og uttrykk når jeg snakker - det ser dere jo bare på forrige avsnitt haha. Det er SÅ mye enkelt og fressshht på engelsk, så å legge inn det i min dagligtale har blitt en rutine. Love it or hate it fuckerz heheh

JEG TAKLER IKKE OVERLEGNE FOLK. Det gjør vel ingen, men jeg blir så forbannnna av cocky'e og ekle folk som ser på andre som mindreverdige. Jeg har fått et par kommentarer om at jeg virker veldig overlegen, men det kan jeg med hånden på hjerte si at jeg IKKE er. Jeg mener det hvertfall ikke!! Også har jeg hørt utallige ganger når jeg møter folk for første gang ''du var mye hyggeligere enn du virker på bloggen!!''. Kompliment eller ei haha, så synes hvertfall jeg det er hyggelig å høre. Får ikke håpe jeg virker SÅ overlegen på denne overfladiske rosabloggen da..... Er bare så shiiiitvanskelig å vise MEG 110% på bloggen, selv om jeg virkelig kunne tenkt meg å gjøre det. Får koke opp en oppskrift på akkurat det..


 

JEG ELSKER Å PLANLEGGE OG ORGANISERE. Jeg elsker å ha system på alt (utenom rotet på rommet mitt da seff) og MÅ ha en planleggingsbok hvor jeg skriver ned planen for uka. Når jeg først begynner å organisere diverse er jeg i mitt ess - elsker å ha kontroll og system!

JEG EIER IKKE TÅLMODIGHET. Jeg er rett og slett verdens mest utålmodige person, og blir pottsur og stressa om ting ikke skjer NÅ. Ting kan ikke skje over en lengre periode, det må skje med en eneste gang. Husker jeg var sååå utålmodig når Tone flyttet til Trondheim, og jeg mente hun brukte så lang tid på å få på plass absolutt ALT av møbler, dekorasjon og kjøkkenutstyr hahha. Det samme gjaldt når Maria skulle pusse opp rommet sitt. At det kunne ta noen dager, kanskje uker å bytte ut alt av møbler og gulv var i mine øyne helt uaktuelt. Stakkars gjeng, fint at de fortsatt holder ut med stressapia!!

JEG ER TIDENES PYSE. Jeg er så husredd og paranoid, dere aner ikke!!!! Elsker å være hjemme alene, men da MÅ jeg ha besøk. Jeg får helt spader av å sitte på stua og se på TV på kveldstid med store vinduer bak meg, og hater å komme hjem til tomt hus på kveldstid. Jeg tror forreal på spøkelser og ånder etter å ha skremt livet av meg selv med spiritisme som 14-åring, og kan ikke se skrekkfilmer uten å hylgrine i timesvis etterpå. Når jeg var mindre og kom hjem fra skolen før mamma og pappa åpnet jeg alltid døra og latet som jeg snakket i telefonen; ''Hei pappa hvordan gikk det på boksetreningen idag? Åja du kommer hjem om 5 minutter ja'' - bare for å skremme innbruddstyvene skikkelig!!! Og senest i fjor sommer sov jeg på badet fordi jeg ''hørte noen lyder i stua'' klokken 5 på natta alene hjemme haha. PØSS!!! 

JEG ELSKER Å VÆRE SPONTAN. Jeg kunne hoppet på et fly til syden anytime, og elsker å finne på ting spontant. Her kommer jeg litt tilbake til det at jeg ikke eier tålmodighet haha, hater å måtte VENTE på den dagen jeg skal på kino eller ut å spise. Spontant er alltid det beste, og heldigvis har jeg min like spontante bff Tone med min side når det kribler etter å gjøre noe halvcrazy - som å kaste seg over noen svindyre Beyoncébilletter i London, eller ta en lite gjennomtenkt tatovering på tidenes shabby-sjappe på Venice Beach når vi tilfeldigvis spaserte forbi. Kødde-pruting ble raskt til the real shit haha. Jeg angrer ikke et sekund da (den er jo knøttliten), og tviholder fortsatt på å ta en tulle-Kardashiantatovering som et fetttt partytriks. Making my mama proudDere har jo etterspurt mer personlige innlegg, så idag vrengte jeg hjernen og prøvde å komme opp med noen factzz om meg selv! Var det noe som var litt overraskende?? Gøy å høre hvordan oppfatning dere egentlig har av meg etter denne boble-bloggen hehe.. 

Vici

28.03.2016 kl.17:26

Hvor høy er du?

28.03.2016 kl.17:42

Veldig morsomt og fint innlegg, du virker herlig Erica!!

Synnøve

28.03.2016 kl.17:44

Haha, du er så lættiz. Digger deg. I motsetning til deg elsker jeg å gå tur i fjellet med sola rett i trynet og en sekk på ryggen, haha, smak og behag sier man vel da, for realz.

erica mohn kvam

28.03.2016 kl.17:46

Synnøve: Haha så absolutt!! Kan ikke si jeg deler samme glede..

anna

28.03.2016 kl.17:47

Åååå, jeg elsker personligheten din og hvordan du er som person! Skulle ønske flere var som deg💗💗🌸

Selma

28.03.2016 kl.17:57

Haha, dette var veldig morsomt å lese! Spesielt fordi jeg kjenner meg igjen i utrolig mye av det du skrev. Du virker som en bra person, og det er vel derfor jeg har fulgt bloggen din såpass lenge også. Syntes det er litt kjipt at du har perioder der du nesten ikke blogger, men når du kommer med innlegg som dette gjør det meg veldig glad :D

Susanne

28.03.2016 kl.18:06

Kult innlegg! Fortsett med slike innlegg, det er interessant å lese når det blir personlig ❤️👍🏼

Hege Kristin

28.03.2016 kl.18:11

morsomt innlegg :)

Mathilde

28.03.2016 kl.18:20

Hahah åh, endelig Erica - jeg digger når du viser ditt sanne jeg! Virker som en herlig person :)

Helene

28.03.2016 kl.18:20

Hahahha elsker når du kommer med litt mer personlige innlegg - som dette!! :D

Ida

28.03.2016 kl.18:39

Hvor setter du på negler?:)

erica mohn kvam

28.03.2016 kl.18:43

Ida: beautynailsbymaren, hos Ela Klinikken :)

Ingrid S

28.03.2016 kl.18:45

Ååh har alltid forestilt meg hvor gøy det må være å være med deg for du virker som en så utrolig morsom og kul person! Hadde vært gøy med video av litt sånne hverdagslige ting som at du sitter i bilen og hva du gjør i løpet av en dag. Digger deg :))

Ylva

28.03.2016 kl.18:46

Shit! Trodde helt seriøst jeg leste et innlegg om meg selv der, er overraskende likt bortsett fra at jeg prøver å overtale meg selv (og andre) om at det var sååå deilig å presse seg opp fjellet selv om jeg egentlig ville snu og gå tilbake 7 ganger underveis, om ikke hele turen.

Må si at jeg lenge har trodd du har vært en rolig jente som gjerne sipper litt vin på fest og tar det helt chill, men du høres mer og mer ut som en reel partyløve haha. Skulle likt å møtt deg, for slik det virker nå så er vi relativt prikk-like. sett vekk ifra at jeg ikke er rik ehe.

Julie

28.03.2016 kl.19:10

Det er slik det skal være, Erica! Dette innlegget likte jeg, og ser frem til mere slike innlegg. Alt trenger ikke å være mote og skjønnhet, en dose real shit er bra. Gleder meg til å følge med bloggen din fremover, og håper at du får mye inspirasjon. Synes det er litt trist at du har så lite tid til å blogge for tiden...

Rosset

28.03.2016 kl.19:36

Hi Erica, i like very much your post! I'm also a lazy person haha 😊

Why we've never seen in a relationship ? you are reserved or just doesn't have a partner ?

emilie

28.03.2016 kl.19:38

hva skjedde når du gjorde spiritisme? :o

28.03.2016 kl.19:44

STORT JA til en video der du kjører rundt og rapper! ;)

Silje

28.03.2016 kl.19:52

Åå så herlig innlegg, Erica! Du e såå herlig! Kjenne mæ igjen i dæm fleste, godt å ikke vær denj eneste! Haha🙈

Sara

28.03.2016 kl.20:17

Kjempegøy innlegg Erica! Kjenner meg igjen i mye, spesielt utålmodigheten hahah

28.03.2016 kl.20:57

Det heter i hvert fall :)) men det beste er å skrive "i alle fall"

Julie

28.03.2016 kl.21:20

Haha, fyfaen, jeg kødder ikke, jeg kjente meg igjen i alle. Hater ski og når folk sier "Å skiløypene var idylliske i dag" , osv, begynner jeg serr å le. Hahaha uff. Men digger deg Erica, du virker som er sykt kul jente og digger bloggen din, tror vi er ganske like, og det er jo koselig <3 Liker sånne innlegg veldig godt btw

28.03.2016 kl.22:07

Som å lese om meg selv, kjente meg igjen i alt du skrev haha :-)

jesus4areason

28.03.2016 kl.23:05

Så morsomt innlegg :-) ønsker deg en fin kveld <3

// Benedicte

Kiara

28.03.2016 kl.23:16

Erica, you have a boyfriend ?

hedda

29.03.2016 kl.02:01

Känner verkligen igen mig om de förutfattade meningarna om att man är en bitch innan personen träffat en.. Så tråkigt! Kram från Sverige :)

29.03.2016 kl.10:13

Haha skulle ønske jeg kjente deg altså, for du virker seriøst som en utrolig gøy og kul person. Digger sånne innlegg, hadde vært supergøy om du hadde flere liknende sånne!

sara

29.03.2016 kl.11:39

Likte veldig godt dette innlegget siden det var litt mer personlig i forhold til hva du pleier å legge ut<3 Du virker seriøst som verdens kuleste person!! <3 <3 hadde vert kult me noen hverdagsvideoer eller noe! du er rå, stå på <3<3

Veronica

29.03.2016 kl.11:53

"Overlegen" er nok det siste som faller meg inn når jeg tenker på deg som person. Du virker så jordnær og ikke redd for å le av deg selv jussom. Et veldig fint egenskap!! Og liker at du fremstår på bloggen som akkurat den du er. Tommel opp for dette innlegget<3

29.03.2016 kl.15:05

JA til video. Digger at du har skiftet skrivemåte på bloggen i det siste, det er mye mer personlig og deg. og mye gøyere å lese!!

29.03.2016 kl.17:24

du liker ikke cocky og overfladiske folk men du praiser kardashian klanen? liiiitt dobbeltmoralskt :(

29.03.2016 kl.18:03

Det partyteltet dere hadde i russetiden, hvor fikk dere i taki det og hva kostet det?

29.03.2016 kl.21:58

Elsker slike innlegg. Vil gjerne se mer av den "ekte" deg, hvis du skjønner hva jeg mener:-) der du ikke poserer framfor kameraet, nysminket og perfekt<3

litt mer av slike bilder som der du gikk på ski øverst i dette innlegget

Cindi

29.03.2016 kl.23:03

Erica, you can not always be lazy. I remember when you were in cheer. You practice a lot and worked hard.

Karoline

30.03.2016 kl.11:55

Dødskult innlegg! Kan du lage et innlegg om hvordan du liker å planlegge og organisere? Om du bruker ulike bøker osv. Elsker sånne ting!

Cecilie

30.03.2016 kl.15:52

Ååå jeg elsket dette innlegget!

Charlotte

31.03.2016 kl.10:12

Moro å lesee :) du er så søt, Erica. Haha.

Jeg kjenner meg igjen 100% i det med skiturer, fyyfaen, det er kjedelig!! Jeez. Fatter ikke at folk gidder å gå på ski as! Men jeg har kjøpt meg hund og da blir det noen gåturer. Det er ikke morsomt å tråkke over dørstokken, men når jeg først begynner å gå så går det jo greit. Skal sies at det hadde vært mye verre uten hund. Da hadde jeg nok aldri kommet meg ut. Men følelsen når jeg kommer hjem er helt fantastisk, synke nedi et varmt badekar og nyte at jeg har gjort en god gjerning for kroppen. DET er jo ganske digg, da :-) Ha en fiin dag videre

Siri

31.03.2016 kl.13:11

TUSEN TAKK!

Ida

31.03.2016 kl.13:38

Kjenner meg sååå igjen med det å snakke foran folk, det er det VERSTE jeg vet, med mindre det er gruppepresentasjon...Blir så nervøs og skjelven i stemmen, og glemmer alt jeg skal si når jeg egentlig kan det :( hahaha <3

Thea

01.04.2016 kl.23:30

Et av de beste innleggene på leeenge!! Stå på Erica!<3 Elsker å se mystorysene dine også!

Emma

02.04.2016 kl.16:02

Haha, jeg trodde jeg var den eneste som latet som jeg snakket i telefonen når jeg var alene. Når jeg for eksempel gikk av bussen var det rett opp med mobilen, hahaha. Er fortsatt sånn da.... hehe. Kjenner meg igjen i sååå mye av det du skrev, haha

Elise M. Olsen

03.04.2016 kl.19:05

Hahah wow, skulle nesten tro at du hadde skrevet ett innlegg om meg! Kjenner meg såå igjen i absolutt alle punktene dine, haha:)

07.04.2016 kl.14:57

Sliter veldig med engelsken.... Har du noen gode tips til å bli bedre i engelsk muntlig?

Nora

15.04.2016 kl.14:23

Digga deg bare mer etter det innlegget her!! Du er rå <3

29.12.2016 kl.23:53

girl u are amazing, en av de mest ekte bloggerne der ute!
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits