• 27.11.2015
  • |
  • 13:00

Årets beste skjønnhetskupp hos Coverbrands!


annonse

Årets supercrazy'e shoppingdag er i gang for fullt, nesten som en liten julaften dette haha.. :-) Tilbud og salg overalt! Coverbrands er selvsagt intet unntak, og idag får du hele 25-80% avslag på hele nettbutikken!! Virkelig dagen man slår til på julegaver til seg selv og andre ettersom det både er gratis frakt og 365 dager angrerett! Null shoppingkø og folk i julestress hehhe.. Også tusenvis av produkter å velge mellom da.. I den forbindelse har jeg plukket ut mine fav's fra Coverbrands - så dette er alle kjæære produkter hos meg :-) I det siste har jeg fått helt dilla på Voluspa og duftlys generelt - alt blir så sinnsykt hjemmekoselig når man tenner lys, hvertfall om de dufter himmelsk. Voluspa har mange lukter og størrelser og velge mellom, og dette er en av mine beste julegavetips. Jeg hadde hvertfall blitt helt i himmelen om jeg hadde fått masse duftlys til jul!! Små hverdagsgleder skal jeg si dere. Dere finner dette her.

Sunspa må være den selvbruningen jeg har omtalt mest her på bloggen, og det er det selvfølgelig en god grunn til. Disse sprayene er helt fantastiske, og jeg har aldri opplevd skjolder og misfarging. Jeg sprayer et tynt lag der jeg ønsker, og blender alltid med denne geniale tommelhansken. Den slår virkelig den ''originale'' formen!! Så mye enklere å bruke :-) Dere finner selvbruningen her og hansken her

What's your type er mascaraen jeg sverget til i årevis - og hadde jeg ikke hatt vippeextenions hadde det fortsatt vært det. Jeg bruker denne på de nederste vippene, og på vippene når de synger på siste vers. Hands down for dette produktet - det får 10/10 av meg! Dere finner den her.

Glo Minerals concealeren har jeg brukt fast så lenge jeg husker nå, og klarer ikke å bytte den ut. Elsker at jeg kan mikse fargene slik at den alltid passer hudfargen min der og da - i tillegg at den er supersoft med perfekt dekkevne. Lovelovelove. Dere finner den her.

Procle lip volume er en lypsil som forstørrer leppene og gir de ekstra volum. Man vil ikke se en drastisk forskjell, men de blir absolutt litt større. Den kan svi litt når man har den på, men da føler jeg hvertfall at den funker hehe! Her

Tangle Teezer er også min faste følgesvenn i hverdagen - den lugger ikke, er skånsom mot håret og kan brukes i vått hår. Dere finner den her.

BDB Nordic pencil bruker jeg hver eneste dag, og det har jeg gjort i endel år nå. Fargen er helt perfekt, og kan både lage mørke og lysere bryn. Jeg børster brynene først før jeg legger en tydelig ''ramme'' rundt, og fyller inn med farge på selve brynet. Resultatet blir fint og naturlig - akkurat som jeg liker det. Dere finner brynspenna her.

Med Lulu's husker jeg det var love at first sight, og den følelsen slutter ikke å komme gitt hehe.. :-) Jeg satt med gigastore hjerter i øynene da denne sølvfargede med fantastiske detaljer kom inn, og ''cosmetic bag''-størrelsen er min favoritt. Dette er en genial julegave til både venninner, søstre, mamma, tante og bestemødre - garantert noe som vil falle i smak. Lulu's love! 

Dere finner den her.Glem ikke å sjekk Coverbrands bestselgere HERog nyyyt tilbudene mens de varer ♥ Dette kan man jo ikke gå glipp av! ENJOY YOUR BLACK FRIDAY SHOPPING ♥

Celine <3

27.11.2015 kl.21:33

Du er en av de peneste personene jeg har sett! :o :) <3

27.11.2015 kl.23:12

Noen kopierer innleggene dine... http://madeleineevj.blogg.no/

Soliss

28.11.2015 kl.05:43

Til deg over: Besøkte den bloggen og ingen av innleggene er kopierte.

Bilder og tekst finnes på alle blogger. Hun liker sko og mote, akkurat som Erica.

Ikke noe i veien med det :D

Maja

28.11.2015 kl.22:01

Åh så mye fint!

29.11.2015 kl.00:09

Hvor er gensern fra?

Iselin Flatemo Tømterud

29.11.2015 kl.00:37

Du er så syyyykt pen <3.<3

29.11.2015 kl.15:42

Lipsyl****** ikke lypsil

29.11.2015 kl.20:47

Hadde vært veldig spennende om du skrev et innlegg om et par norske youtubere du liker eller som du ser på! Alt man ser er at bloggere linker til andre blogger, og om de skriver et innlegg om youtubere er det alltid de amerikanske.. Digger virkelig bloggen din, og at du er så aktiv som du er- stå på videre!

Paulyne

29.11.2015 kl.21:31

So beautiful pictures!! What camera do you use? I've been reading you blog every day for 2 years maybe. Love it!!! <3

Ingrid

29.11.2015 kl.22:56

Hei! I bildet hvor du viser Voluspa-lyset så er det en telysestake i kobber i bakgrunnen. Lurer på hvor du har fått tak i denne, har lenge leitet etter noe lignende. Håper på svar :)

Ylva

29.11.2015 kl.23:43

Hei! Tenkte å komme med et lite tips. Det ser ut som du bruker for høy kvalitet på bildene dine, for de bruker lang tid på å laste opp på siden. Når du tar bilder, tar du dem som JPG eller RAW-fil? Om du bruker Raw skal du konvertere til jpg etter du er ferdig å redigere dem, og deretter gå fra 300dpi (original bildestørrelse, brukes til bilder som printes) til 72dpi (brukes til bilder som skal publiseres på web).

Vet ikke om jeg forklarte det på en forståelig måte, men altså om bildene har for høy kvalitet vil de bruke mer mb for å lastes opp på siden, som gjenspeiler at det vil ta lengre tid og leserne dine sin mobildata ryker fortere. (hvis man leser bloggen med mobilen altså)

Annemarthe

30.11.2015 kl.00:38

Hei hei,

kunne du laget et nyttår-/julekjole innlegg med kjoler fra feks Nelly som du kunne tenkt deg selv eller faktisk har selv? Synes ofte bildene på Nelly er veldig dårlige, og da er det så fint å se bilder på blogger :) Du har en utrolig fin blogg, og jeg følger stadig med!

maria

01.12.2015 kl.20:17

anbefaler du spray-tan eller mousse/lotion? vil kjøpe selvbruningen, men er usikker på om sprayen blir jevn, med tanke på at det ikke kan brukes hanske for å jevne ut.

Madde K.K

06.12.2015 kl.18:26

Fargen på neglelakken var sykt fin. Hvilken er det? <3
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits