• 25.09.2015
  • |
  • 18:03

STYLISTA BEAUTY TALENT


annonse

Hei dere! Har dere meldt dere på konkurrasen Stylista Beauty Talent?? Denne konkurransen er perfekt dersom du er glad i å vlogge, og har lyst til å vinne flotte premier. Konkurransen går ut på å laste opp en beauty-vlog om hva enn du måtte ønske for så å dele videoen, og sanke stemmer! Dersom du ønsker å melde deg på, men mangler inspirasjon kan dere jo sjekke ut noen fantastiske bidrag her og se om dere kommer på noen nye ideer :-)

Det er 3 finaleplasser igjen - den ene ukesvinneren stemmes fram av publikum, og de to andre velges ut av juryen som ''wildcards'' - altså helt uavhengig av stemmer. Derfor har alle en fair sjans til å vinne! I finalen er det juryen som bestemmer vinneren.

PREMIER

En kan vel ikke ha en konkurranse uten en fantastisk premie hehhe?? Vinneren får her være programleder i fire Stylista-TV episoder produsert i samarbed med Clarins, produkter fra Clarins til 8000 kr (!!), årsabonnomentCostume OG hjelp til egne videoer og Youtube-kanal av United Screens. FOR en premie!! De andre finalistene får også Clarinsprodukter til 2000kr, Costume-abonnoment og Youtube-hjelp av United Screens. Og hvis du ikke ønsker å delta, men stemme fram et bidrag er du med i trekningen av Clarinsprodukter til en verdi av 300 kr. Her blir det 10 vinnere, så stem i vei ♥ Husk å oppgi mailadresse!Er du glad i beauty og videoblogg er dette en fantastisk mulighet!! Du har ingenting å tape - så meld deg på idag!! Videoen kan både være gammel og ny, og trenger ikke være noe hokuspokus for å slå gjennom ♥ LYKKE TIL ALLE SAMMEN! 

Les mer, se bidrag og meld dere på HER!

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits