• 02.08.2015
  • |
  • 15:00

1 måned til avreise


Heiii fine dere ♥ I dag er det rett under 1 måned til jeg og Tone skal leve livet med EF Språkkurs i Los Angeles!! Når flybilletter og hotell var i boks gikk det ordentlig opp for meg - og jeg blir helt i hundre bare av å tenke på det!! Det er så mye å glede seg til, og jeg kan nesten ikke vente med å ta dere med i kofferten haha :-) Her garanterer jeg masse updates babes!! Dette er noe av det jeg gleder meg aller mest til:

SHOPPING

Det er ikke til å legge skjul på at jeg er ekstremt glad i shopping, så dette står selvfølgelig høyt på lista! Gleder meg til å vandre timesvis gatelangs, og shoppe massemasse på alle de fantastiske butikkene byen har å by på. Gleder meg spesielt til Sephora, Topshop, Urban Outfitters, Victoria's Secret, Nike, Abercrombie, Dash & selvfølgelig mange titalls til jeg ikke kommer på i farten. Her er det bare å spare penger før avreise!STRANDLIV

Når vi er i LA har vi selvfølgelig lyst til å utnytte hver dag til det fulleste, og oppleve alt vi kan på kort tid. Likevel er det innafor å ta seg noen late dager på stranda - og har fått masse tips om Venice Beach, Huntington Beach, Laguna, Santa Monica Beach + byen. Perfekt for oss som er glad i å sole oss og slappe av på stranden.HOLLYWOOD

Det er lov å være super-turist når man er i LA - så å se både Hollywood-skiltet og Walk of Fame er absolutt innafor!!

MALIBU

Ah, både jeg og Tone har dødslyst til å oppleve Malibu - både strendende og kanskje noen fine restauranter? Kanskje vi møter på Caitlyn med det samme??DISNEYLAND

No words needed. Dette er jo obligatorisk, right?? Garantert supertravelt og fullt av turister, men likevel en obligatorisk stopp. 

SIX FLAGS

Jeg elsker tivoli-adrenalin, og har alltid hatt lyst til å dra på Six Flags!!! Får sommerfugler i magen bare av å tenke på det iiihUNIVERSAL STUDIOS

Ettersom både jeg og Tone er over gjennomsnittet glad i filmer og serier MÅ vi selvfølgelig innom Universal Studios! 

BEVERLY HILLS

Yes, just yes.GRIFFITH OBSERVATORY

Veldig mange anbefalte å dra hit for å få et total-view av hele byen, og det har vi selvfølgelig lyst til å se! 

DOWNTOWN LA

Åh, downtown LA ser helt fantastisk ut på kveldstid med alle de høye bygningene og lysene. Hadde vært perfekt å funnet en rooftop-restaurant - synd vi ikke er gamle nok til å ta en cocktail på en rooftop-bar :-( :-( Byen ser også helt amazing ut på dagtid, så her må vi absolutt ta turen.HELE OPPLEVELSEN

Dette kommer til å bli et minne for livet, og jeg føler meg såå takknemlig som får oppleve dette. Det er ikke hver dag en får mulighet til å reise til Los Angeles, og jeg er sinnsykt glad for at jeg greip muligheten selv om det kjentes litt stort og nytt i begynnelsen. Dette blir helt sinnsykt!!! ♥

EF Språkkurs har forresten noen ledige plasser igjen til høsten, og hvis du reiser før 1.oktober kan du få opptil 10 000 kr i stipend (!!). Det hadde vært noe med en tur til din drømmedestinasjon nå før høsten, eller hva?? Les mer HER :-) Noen som har noen ekstra tips til ting å oppleve i LA?

Mona

02.08.2015 kl.15:15

Åhhh høres fantastisk ut :)

Madeleine

02.08.2015 kl.15:30

Åhhh høres så fantastisk ut<3 Du er så heldig

Henriette

02.08.2015 kl.16:47

Hvor lenge skal dere være i LA? :D

Julie

02.08.2015 kl.16:51

Når du drar til Universal Studios anbefaler jeg egentlig å heller dra ut på dagen i stedet for fra "morgenen" av, og heller være til det stenger, for rett før de stenger er det NULL kø! Når jeg var på språkreise til California dro vi til Universal Studios og var der til de stengte, så vennene mine og jeg løp seriøst heler parken for å ta alle attraksjonene vi likte best! Det var såå gøy, så det vil jeg heler anbefale, sånn at du slipper å stå 1-2 timer i kø for å ta noe som ikke viste seg å være gøy... :-)

Nathalie Sabine Mäntylä

02.08.2015 kl.17:45

Hei :)

Jeg har også vært i USA og det er virkelig fantastisk der. Du føler at livet starter når du er der :) Jeg var på Universal Studios og det var helt sinnsykt ubeskrivelig. Ingenting er bedre enn det og du kommer ikke til å tenke på noe annet når du er der!! Jeg var der for rundt 3 år siden og det er helt himmelsk. Jeg har så lyst til å dra dit igjen! Håper du koser deg :)

Elise

02.08.2015 kl.18:16

Jeg var nettop i USA, og var blandt annet i LA! Var en helt fantastisk opplevelse :) Nyt det!

SOPHIIABEE

02.08.2015 kl.18:21

I LUUV U! <3

02.08.2015 kl.19:00

Litt slitsomt innlegg å lese ettersom du blander så innmari mye engelsk inni norsken. Blir veldig rotete og jeg får en følelse av en liten språkforvirring? Men jeg håper du får en fantastisk reise, og jeg gleder meg til å følge den :D Heldig du! Klem

02.08.2015 kl.19:38

dra på disse tivoli turene ( disneyland, universal og six flags) utover dagen og vær der til det stenger istedenfor og komme tidlig når det åpner! Lover deg du slipper masse folk og kø!!

Kos deg masse, du er heldig!! Er det forresten sponset? reisen? Bare lurer :)

Line

02.08.2015 kl.20:18

Dere burde dra til Rodeo Drive i Beverly Hills! Bare dyre merkebutikker, men utrolig fint :-)

Agnes Marie

02.08.2015 kl.21:02

Var på Universal for 2uker siden og det var kjempe gøy! Det er ekstremt mye kø, så derfor anbefaler jeg veldig og ha biletter så man kan gå forran køene. Hvis man ikke har slike biletter er køene opp til 2timer ;)

Christine

02.08.2015 kl.21:10

Ååh, jeg vil bare tilbake igjen når jeg ser dette. Du kommer til å få en helt fantastisk opplevelse, for det kan jeg garantere deg! Jeg kom hjem fra språkkurs i Los angeles forrige uke, og kan med hånden på hjertet si at det var de beste ukene i hele mitt liv. Nå vet ikke jeg hvor lenge du skal være der, men andre ting som jeg vil anbefale en helgetur til er Las Vegas og San Fransisco. Du tenker kanskej at Las Vegas er overvurdert siden du er under alderen for å kunne drikke alkohol der, men tro meg at det er verdt opplevelsen uansett om du er for ung til å drikke.

Kos deg kjempe masse, jeg er så misunnelig på deg!

cutepicturess

02.08.2015 kl.22:08

Gaad! Alt er bare woow! Urth cafe og chipotle er et must..

02.08.2015 kl.23:13

Jeg var der nettopp, og det var helt fantastisk! Jeg anbefaler virkelig å ta turen til Rodeo Drive og Manhattan Beach:-)

Maria Akselvoll

02.08.2015 kl.23:14

Hei! åå, den turen skulle jeg gjerne vært med på! hihi ;-)

Jeg var selv i LA i fjord sommer, da på familie ferie, men det blir vel kanskje noe av det samme! Seriøst, GLED DEG til denne fantastiske byen! Dere MÅ komme dere en tur på six flags, for hvis du er glad i fart og spenning, så lover jeg deg en perfekt dag her! De hadde så sinnsykt mye kult, og det er virkelig verdt å prøve alt! Vi bodde på et hotell på santa monica beach og leide sykler og syklet langs strendene der, dette var virkelig en super opplevelse, så hvis dere har tid, så anbefaler jeg dere å leie sykler ved santa monica beach og sykle bortover langs alle de forskjellige strendene. Stopp også en tur innom muscle beach ved venice beach, der trener de sykeste gutta på et "åpent" treningssenter. Her løftes det tunge vekter og dere får sett noen godsaker ;)

Haha, kos dere! Du kommer til å få et minne for livet! ikke se bort i fra at dere støter på noen kjendiser heller!

Stine

02.08.2015 kl.23:20

Jeg kom nettop hjem fra utveksling i sør california å de lokale strendene mine var da huntington og laguna beach, ikke ha så veldig høye forventninger til disse da de er som helt normale strender du finner ellers i verden. Malibu var å veldig overvurdert og jeg ble veldig skuffet over hvor dødt det faktisk var der. Jeg hadde årspass til disneyland og det er bare helt fantastisk gøy og være der, skal du vel og merke bare være der en dag bør du absolutt kjøpe den biletten med park hopper siden det er to små parker der og det hadde vært kjipt å bare få sett en av de

Kristine

03.08.2015 kl.00:24

Er turen sponset?

Nikita <3

03.08.2015 kl.00:46

Åhh så herlig! :)

03.08.2015 kl.02:16

Er det ikke indkludert vertsfamilie i prisen (uhavhengig om det er sponset eller ikke) ? Valgte du selv og betale med egne penger for å bo på hotell isteden da ? :)

Therese-chan

03.08.2015 kl.02:22

får håpe superman er åpen hvis du skal på six flags da :) når jeg var der nå i april var den ikke åpen, var faktisk mange som jeg ville ta som ikke var åpne :( hvis du skal på six flags, gled deg til den ene jeg tok, det var det sjukeste jeg har opplevd innen berg og dalbaner. du sitter, så blir du festa over skuldrene og magen som vanlig, men også rundt beina, fordi så fort den skulle begynne, så ble du heist bakover, sånn at man hang og så rett ned i bakken, det var det sjukeste og fy faen man får adrenalin kick haha. jeg er så sjalu på at du skal til LA! har vært der en gang før med skolen, og det var første gangen jeg var i USA, det var en såå bra og fin opplevelse!

Haley

03.08.2015 kl.09:23

Åh, det høres så fantastisk ut! Kos deg massemasse, gleder meg til å se bilder og høre fra turen! Selv skal jeg til New York til høsten og være der i 3 måneder, så jeg får en liten smak av Amerika selv :)

annamaria

03.08.2015 kl.11:28

LA sounds amazing! I'm so jealous ;D Have fun! Can't wait for the haul and posts to come hihi

Bente

03.08.2015 kl.11:35

Har du ikke skole??

Mette

03.08.2015 kl.12:07

Kjempe bra innlegg! :-)

Maja

03.08.2015 kl.18:18

Høres supert ut! :D

03.08.2015 kl.18:20

Utrolig bra innlegg! :)

Mette

03.08.2015 kl.18:21

Ååååh! <3

Ane Torine Ugelvik

03.08.2015 kl.19:56

God tur! LA er fantastisk! Anbefaler universal studios og california adventure, prøv å få dere noen stranddager i Malibu også, men prøv å styr unna de verste turistfellene! Stranda Crystal Cove er brukt mye under filminnspilling og er fantastisk fin! Der har du surfemuligheter også ;)

emilie

04.08.2015 kl.00:12

kos deg kjempe mye, hvor lenge skal dere være der?

04.08.2015 kl.01:56

Var i LA nylig - og anbefaler absolutt å dra på Santa Monica Pier! På piren befinner Bubba Gump Shrimp company seg, en veldig bra restaurant. De har det meste av sjømat - men også andre ting for den som ikke er så glad i fisk og reker. Det er en restaurant med litt mye støy, men har bare gode opplevelser derfra. Vil også tipse om Starline Tours' Hollywood tour, der du får en guidet tur gjennom bl.a Beverly Hills, Hollywood, man får sett Walk of Fame o.mm. En annen restaurant-anbefaling er B.O.A Steakhouse. F A N T A S T I S K biff, 'kvaliteten' tilsvarer også prisen - men absolutt verdt å sjekke ut. For shopping dro vi til Third Street Promenade - en gate der man finner alle butikkene nevnt i innlegget over + mer - og til Ventura på outlet mall.

Håper tipsene var til hjelp, og at dere storkoser dere på tur! LA er fantastisk!!

04.08.2015 kl.01:59

Og om dere skal til Universal Studios - ta en guidet tur i studio!!! Utrolig fascinerende og veldig verdt det til tross for at det tar en time.

Helene

04.08.2015 kl.21:30

Så fint innlegg! ;)

Lea

05.08.2015 kl.11:47

Veldig bra innlegg dette! :-)

Ingrid

05.08.2015 kl.12:20

Har du ikke skole/jobb da? :))

05.08.2015 kl.15:36

Anbefaler å kjøpe "VIP"-billetter hvis dere skal til Universal Studios. Da slipper du mye kø, samt du får besøke et filmsett og litt andre ting som de med vanlige billetter ikke har tilgang til. Var blant annet innom settet til Parenthood da jeg var der, hvor vi fikk gå inn i huset til Zeek og Camille.

Linda

05.08.2015 kl.23:02

Nydelige bilder! <3

06.08.2015 kl.12:06

Jeg var nettopp en måned rundt om i USA, startet i NY og endte i LA. Var blant annet på Six Flags, og det var helt utrolig varmt.. Jeg holdt på å besvime i den ene køen til den ene attraksjonen. I LA er det ikke så varmt pga. kysten, men det kan være ganske varmt på SIx Flags fordi det ligger lenger inn i landet, så bare vær obs på det hvis dere drar dit! Ellers så er LA helt herlig. Folk er som regel utrolig hyggelige der :)

Og prøv å styr unna den sightseeing bussen TMZ kjører gjennom nabolaget til alle kjendisene - ikke fordi den er dårlig eller noe sånt, men rett og slett fordi de viser hvor alle kjendisene bor, peker og forteller, og TMZ er jo kjente paparazzier som ikke alltid er like respektfulle ovenfor kjendisene.. Synes bare ikke at folk skal bruke penger på å støtte dem.

Siri

06.08.2015 kl.17:57

Åhh så herlig! LA er fantastisk! Jeg kom nettopp hjem etter fire uker der og jeg var innom alle stedene nevnt over faktisk. Alt er verdt å få med seg, sinnsykt fine strender og mange kule attraksjoner! Reiste også med EF og angrer ikke et sekund! Du måå glede deg masse! :)

06.08.2015 kl.18:06

Veldig bra innlegg! ;)

06.08.2015 kl.21:53

Kjempe fint innlegg! ;)

Helen

07.08.2015 kl.23:27

Supert innlegg!

Helle

08.08.2015 kl.02:09

Omg du må jo glede deg noe sykt! Helt utrolig at du skal dit :D

08.08.2015 kl.16:01

Kjempe bra innlegg!

09.08.2015 kl.01:08

Herregud du er så heldig!
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits