• 11.01.2015
  • |
  • 21:48

skjønne (rosa) nyheter


sponset produkt

Heihei! I dag tenkte jeg å vise dere fem freshe nyheter fra Coverbrands - som ikke bare er nyheter, men rosa nyheter. Ohwell, lever kanskje ekstra opp til rosablogger-imaget nå? Velvel, er man rosajente så er man rosajente :-) Selv synes jeg det er gøy å se nye produkter jeg aldri har sett før, så håper dere liker innlegget!VS Body Lotion: GJETT om jeg ble glad når jeg så at Coverbrands hadde tatt inn både bodylotions og bodysplasher fra Victoria's Secret!! Det er vel noe vi jenter aldri får nok av? Uansett, denne body lotionen lukter himmelsk - og er faktisk en veldig fin måte å starte eller avslutte dagen på. Ingen tvil om at man føler seg fresh etter å ha smørt seg med denne!

Body scrub: Huden kan lett bli tørr om vinteren, og det er lite som er så deilig som å skrubbe kroppen med en mild og velduftende skrubb som fjerner tørr og død hud, for så å krype inn nydusjet under nytt og rent sengetrekk. Jeg er vel ikke alene om det?? Derfor har denne inntatt hedersplassen i dusjhylla mi, hvertfall. 


Body splash: Ah, er fortsatt lykkelig av tanken på å kunne bestille meg nye VS splash'er når som helst! Denne hadde jeg aldri prøvd før, men som alle andre splasher lukter den selvfølgelig helt utrolig godt! En annen ting som er så bra med disse sprayene er at de varer lenge! Det har hvertfall jeg inntrykk av :-)The Balm palett: Er ikke denne bare superkul?? Førerkortdesignet er hvertfall veldig kreativt i mine øyne, for ikke å snakke om alt-i-ett produktet. 4 enkle farger som kan brukes til 8 forskjellige ting. Med denne lille paletten kan man både skape rosa og glødende kinn, samt markerte bryn og øyne. Love it!

KIDE: Ah, nok et nyydelig design! Denne blushen skiller seg litt ut fra resten, og jeg likte den utroolig godt. Har lovt meg selv å bli flinkere til å bruke både blush og highlighter-pudder i hverdagen - rett og slett fordi jeg virkelig trenger den gløden det skaper. Det jeg likte meg denne var at det ikke var altfor mye shimmer og glitter, noe som gjør at looken blir mer naturlig og sofistikert.

Alle produkter fra The Balm er på -25% HER, og rabattkoden ERICAJAN gir dere 15% på ALT fra Victoria's Secret og Kide ♥ Coverbrands gir vanligvis ikke rabatt på nyheter, så det er veldig stas å få delt en rabattkode med dere likevel! Klem

Helene

11.01.2015 kl.22:19

Hei! Elsker VS duftene, og lurer på hvor lenge den rabattkoden varer???

Navn

11.01.2015 kl.22:24

Jeg er rimelig lei av alle reklame innleggene dine, føler at når du først blogger så er det bare reklamer og annonser. No offense!

Guro

11.01.2015 kl.22:49

Er vell bare bra at hun legger ut rabattkoder til oss og dersom du er så leid av bloggen hennes kan du vell bare la vær å klikke innom bloggen hennes da?... Har du foressten noen planer for sommeren, Erica? :) eller har du reisetips til en bra by hvor en både kan feste og kose seg? :)

Kristìn

12.01.2015 kl.01:13

Den sprayen fra Victorias secret e kjæmpego!!

Anne

12.01.2015 kl.08:16

Elsker det!

Navn

12.01.2015 kl.08:16

haha, skjønte at det kom et reklameinnlegg nå. Du skriver alltid ett innlegg om hvor travel uken din har vært og at det er derfor du ikke har blogget. OGSÅ kommer det reklame vet du :) haha, uff, vi forstår jo at du blogger kun for pengene nå. Hva med å skaffe seg en annen jobb?

Dina

12.01.2015 kl.08:39

Mye fint!

Linn Therese

12.01.2015 kl.09:41

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Marlene Nilsen

12.01.2015 kl.13:55

Så mye digg :D

Nikita <3

12.01.2015 kl.14:16

Fine produkter :D

12.01.2015 kl.14:38

Hahaha såklart så kommer det ett "sponsrat" reklam inlägg. Vad mer kan man förvänta sig

Anna

12.01.2015 kl.16:00

altså, veldig fine produkter og takk for at du la ut en rabattkode<3<3 men jeg må bere spøre(igjen) når kommer den der innkjøpsvideoen?? det er folk som skriver tusenvis av kommentarer der det er alt di lurer på.. skjønne at du ikke bare legger ut videoen etter det, men du kan vel skrive litt om når den kommer eller om den i det hele tatt kommer..

annamaria

12.01.2015 kl.22:22

All the products look so lovely! Especially that blush, so gorgeous! Enjoyed reading it but I wish you posted posts like before, when we could feel your personality and see lovely pictures of your day. I really miss that :)

Vilde

13.01.2015 kl.18:51

Kan du linke bodyloationen fra Victoria Secret som du skriver om en gang til? <3 Man kommer bare direkte til en oversikt over alle produktene til VS på coverbrands ser du .. :)

Tanja Pettersen

18.01.2015 kl.00:16

victoria's secret body mist varer jo ikke lenge, Det er jo en grunen til at det heter body mist. Det er en slags svakere parfyme hvor lukta egentlig forsvinner etter 10-20 min ( jeg har 40 selv, og vet hva jeg snakker om)
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits