• 08.11.2014
  • |
  • 12:53

roll.press.go


annonse

Hei! En ting jeg har lurt på flere ganger oppgjennom de siste årene er hva man gjorde når man hadde mensen for mange år siden. Brukte de blader fra trærne eller hvordan fungerte det haha?? Jeg er hvertfall veldig takknemlig for at vi har kommet såppas langt at vi har et stort utvalg av produkter i butikkene hvor det omtrent er umulig å ikke finne et eller annet som passer en best. For de som foretrekker bind har det nye produktet ''Roll.Press.Go'' kommet på markedet. Denne geniale løsningen gjør at man kan pakke inn bindet og forsegle det totalt. Rett og slett genialt dersom det kan være vanskelig å bli kvitt det. Les mer om produktet HER!

Sjekk ut denne filmen for en bedre beskrivelse :-)KONKURRANSE

Libresse Norge arrangerer nå en superfin konkurranse i forbindelse med akkurat denne kampanjen. For hvordan gjorde man det før i tiden?? Var det løvblader som ble brukt eller er jeg virkelig helt på bærtur haha? Her kan man rett og slett konkurrere om en middag med en eldre person man virkelig ser opp til, for eksempel bestemoren din. Dette høres så utrolig koselig ut, og vil virkelig anbefale dere å melde dere på ♥ En perfekt måte å vise at man setter pris på akkurat denne personen! 

Les mer om hvordan du deltar HER.Hvem ville du påspandert middag om du hadde vunnet konkurransen?

L

09.11.2014 kl.00:49

Det var da noe å blogge om, også :P

J

10.11.2014 kl.03:18

Før i tiden sydde de lapper av tøy som lignet veldig på normale bind og noen laget broderier på de. Når de hadde brukt de ble de vasket for hånd.
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits