• 15.06.2014
  • |
  • 16:04

too faced favoritter


annonseHei! I dette innlegget skal jeg vise dere 5 favoritter fra Too Faced, som har vært et av mine favorittmerker innenfor sminke ganske lenge nå. Så og si alle produkter jeg har testet derifra har scoret høyt på lista, både fordi designet er supersøtt og kvaliteten på sminken er god. 

Det første jeg skal vise dere er denne primeren. En primer er nødvendig dersom man ønsker at sminken skal  holde hele dagen (og selvfølgelig gjør man det, eller??) og utgjør et godt grunnlag. Denne legges altså først, og gjør huden supermyk og ''preppet'' for resten av sminkeproduktene. I tillegg er denne gjennomsiktig og oljefri noe som er bra dersom man sliter med oljete eller sensitiv hud.


Noe av det Too Faced er aller mest kjent for er dette sjokoladepudderet (som forresten lukter og smaker sjokolade). Jeg har vært stor fan av dette pudderet siden dag én - mer effektivt men samtidig naturlig pudder skal man lete lenge etter. Det gir virkelig en nydelig brunfarge og holder i månedsvis. Believe me - jeg kommer aldri til å bytte ut denne hverdagshelten ♥ 

Her.Denne heter ikke ''Sweatharts blush'' uten grunn - se så søt den er hihi! Blushen inneholder tre forskjellige nyanser som er med på å skape en mer variert og naturlig rød/rosa farge. Ved å legge denne i kinnene ser man med en gang mye freshere og friskere ut. Jeg trenger hvertfall det på morgenkvisten når jeg står opp som et blekt og livløst spøkelse haha. 

Her.

Jeg synes det er vanskelig å finne øyenskyggepaletter som faller 100% i smak, men det gjorde denne virkelig. På paletter bruker det alltid være noen rare farger man aldri rører uansett - men på denne paletten kunne jeg virkelig se for meg å bruke ALLE (ikke samtidig vel og merke haha). På bildet nederst i innlegget har jeg brukt den hvite på hele lokket, den brune i ''the crease'' og den lavendel-fargede fra midten og utover. 

Man kan også trekke ut en ''skuffe'' under, hvor man finner en superfin blush, bronzer og leppeglans. Perfekt on-the-go set!Her.
Leppestiftene til Too Faced er mine favoritter i sminkemappen helt klart. De overgår både Mac, Chanel - og alle de andre store merkene - både fordi de har så mange fine farger å velge mellom, men mest fordi de er så myke og gode. Jeg må alltid bruke lypsil under leppestifter fordi de er for harde, men det er null problem med disse. 

Se utvalget her (min er i fargen Fuchsia Shock).♥ Coverbrands har nå -20% på ALT fra Too Faced - sjekk det brede utvalget HER! ♥

 

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits