• 19.03.2014
  • |
  • 19:10

sunsilk: vinn mulberry clutch & hårprodukter


annonse // ærlige meninger

Hei! Som mange av dere vet er jeg opptatt av å holde håret mitt så sunt og fint som mulig, noe de aller fleste er. Jeg har skrevet mange ganger tidligere på bloggen at shampooene og balsamene fra Sunsilk er så absolutt mine favoritter, og at de passer håret mitt perfekt, noe jeg selvfølgelig fortsatt står for. Nå har de en fantastisk kampanje som går ut på å å laste opp et bilde på instagram, hvor man faktisk kan vinne en Mulberry Clutch samt. et års forbruk av produktene deres! WIII ♥

Sunsilk har nå kommet med to serier i Limited Edition, i knallfint vårdesign! En shampoo- og balsamserie som pleier håret ekstra godt og tilfører det vitaminer, og en serie som fokuserer på volum og glans. Se så fine og freshe de er:Produktene pleier håret godt, gjør det mykt, lukter himmelsk og hjelper mot statisk hår. Ettersom jeg har ganske tykt hår med en del volum fra før, likte jeg best ''Vitamin Explosion'':

KONKURRANSEFolkens - se så enkelt! Hvem vet? Kanskje ikke drømmeveska fra Mulberry er så langt unna likevel... :-) I tillegg til hovedpremien trekkes det ut 20 stk (i tillegg til hovedvinneren) som får ett års forbruk av Sunsilk Minerals. Hvor fantastisk er ikke det?Det eneste du trenger å gjøre er altså å ta bilde av hvilke av de to flaskedesignene du liker best og legge det ut på instagram, gjerne med en liten kommentar. Husk hastagen #sunsilkmineralslimited, og du er med i trekningen om å vinne en Mulberry Bow Clutch i lyserosa og ett års forbruk av Sunsilk Minerals.

Les mer HER!

♥ LYKKE TIL ALLE SAMMEN ♥

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits