• 25.11.2011
  • |
  • 11:31

i avisa!


Hei! I dag er jeg i avisa, noe som er veldig gy! :-) Ble intervjuet for ca. 3 uker siden tror jeg, ogs var det en fotograf og tok bilder hjemme p rommet mitt. Reportasjen ble kjempebra, tror det var jeg og Caroline Maria som ble intervjuet om temaet ''tenringsrom'' da♥



Har dere vrt i avisa fr? :-) N har jeg en milelang m-gjre-liste fr jeg drar i kveld, best starte! Ha en fin dag!

Chocolatecherry

25.11.2011 kl.11:32

Tft :D

beeenedikte

25.11.2011 kl.11:34

Kjempe tft :D

Synne

25.11.2011 kl.11:34

Kult! :)

dna :]

25.11.2011 kl.11:37

Kult, syyyykt pent rom ♥

Marita Solheim

25.11.2011 kl.11:39

Du har sinnsjukt fint rom ! :D

anneserina94

25.11.2011 kl.11:40

Fint rom du har:)

Har aldri vore i avisen fr tru eg..

frooy

25.11.2011 kl.11:41

kuult! <3

Karoline Harfallet

25.11.2011 kl.11:42

S morsomt! - kjempefint rom du har :-)

Nei, har ikke vrt i avisa fr : )

Daniel Niazi

25.11.2011 kl.11:42

S kjekt! :D Det er jo kjempe stilig!

gaby95

25.11.2011 kl.11:48

Velig fint rom du har :D Ja, jeg har vrt i avisa en gang i Norge og mange ganger i Hellas :)

Karine Victoria

25.11.2011 kl.11:49

Jeg har vrt i Avis :) Jeg leste faktisk om deg og Caroline Maria i Stavanger aftenblad i dag! :-D

Ingrris

25.11.2011 kl.11:56

Har vert i avisa mange ganger. Du har syykt fint rom! :DDD

mathilde caroline holck <3

25.11.2011 kl.12:01

fint rom! ja har faktisk vrt p forsiden av vg og adressavisa 2 ganger! morsomt er det, meen det var pga flodblgen i thailand s.. men uansett jeg er fast leser :-)

makomi

25.11.2011 kl.12:01

har aldri sett penere rom en ditt!

<3beautefal<3

xit97.blogg.no

25.11.2011 kl.12:03

Kjempe fint rom! <3

Frida Celine Smrholm ♥

25.11.2011 kl.12:05

Du har kjempe pent rom!

Ja,jeg har vrt i avisa. Var der fr cirka 2 uker siden i forbindelse med en som fylte , 11 r den 11.11.11! :-D

piaranum

25.11.2011 kl.12:13

h! s morsomt! kjempekult :D

Ikke rart da, du har jo KJEMPEFINT rom!!!

Anonym

25.11.2011 kl.12:20

Kjempe fint rom :D

Jeg har bde vrt i avisa mange ganger og jeg har vrt p Tv :)

Aidana ~ Kommenterertilbake !

25.11.2011 kl.12:27

jupp : ) km - salto konkurranse <3

Suzanne

25.11.2011 kl.12:27

Kjempe koselig,fint,nydelig,Rom skulle gjort alt ! for og f Romme ditt :)

Ja har vrt i avisa en gang p bursdagen min... en annen gang da vi hadde et prosjekt p skolen :P :) <3 NB..Elsker Bloggen din <3 fast leser :)

25.11.2011 kl.12:37

hvilken speilrefleks kamera har du? :)

25.11.2011 kl.12:41

Hvor har du ftt inspirasjonen fra? Helt sykt fint rom :-)
var det det som var "hemmeligheten"? :D awesome!

Anonym

25.11.2011 kl.12:42

Hei<3 s morro da! men jeg har noen sprsml som jeg hper du vil ta med i neste sprsmlsrunde<3<3 Her kommer de:

-ssen type mac har du?? (legge ved bilde?)

- er du fornyd med den? (gr den treigt, er det noen ulemper?)

-hvor mye kostet den og hvor kjpte du den? (legge ved link, hvis det var p nett?)

- Anbefaler du andre kjpe mac?

tuuusen takk hvis du tar dem med i sprsmlsrunden<3<3 Klemz

Malin Hovland

25.11.2011 kl.12:46

har vrt i avisa mangen ganger, var til og med p tv i gr p lydverket : D

Makedonia

25.11.2011 kl.12:51

Kult! S deg i avisa, drmmerommet! <3

Catalaya

25.11.2011 kl.12:56

Har vrt i avisa ja, s fint rom:))

Ann-Eline

25.11.2011 kl.12:59

Jeg har lest artikkelen den ble kjempe bra.:)

Og jeg m bare si du har et nydelig rom, misunner deg skikkelig. <3 Du her bare drmmerommet assa:D

IljenHenriette

25.11.2011 kl.13:03

du har sykt fin rom da!:)

hannal0ves

25.11.2011 kl.13:05

, serr! fint rom

Cecilie - cec99

25.11.2011 kl.13:06

Du har helt sykt kult rom!!! <33

Men hvor er det slv-smykkestativet fra? Det med solbrillene nederst ogs henger det mange armbnd litt lenger opp..? Den er opp kommoden ved siden av en skl med ringer i. ;)

- Hanne

25.11.2011 kl.13:16

ja, hehe :-)
Omg , du har sykt fint rom :o ♥

Men du? hva heter bloggen til din kusine? :p <3 Aurora.

Synnve

25.11.2011 kl.13:27

Sykt fint rom du har :)

Ja, jeg har vert i avisa fr :)

emmaerikla.blogg.no

25.11.2011 kl.13:52

Oj! N fikk jeg lyst p nytt rom!! :O♥

Dette m vre inspirasjonen min nr vi skal flytte! :-P

cecilietingstad

25.11.2011 kl.13:55

tft! men du har jo sykt fint rom da!

camilovestvdandspn

25.11.2011 kl.13:59

Kjempe stilig

Lilja

25.11.2011 kl.14:00

Du har serr drmme rommet mitt !

cheerks

25.11.2011 kl.14:04

Elsker bloggen din!

Nora

25.11.2011 kl.14:04

Da jeg s innlegget s sprang jeg og fant avisa og begynte lese med en gang!:D

Det ble jo kjempe bra!:)

stiineetveiitoo.blogg.no<3

25.11.2011 kl.14:07

du har ett kjempe fint rom! :-D

ANONYM

25.11.2011 kl.14:08

Ja, har vrt i avisa maaaange ganger fr!

Har ogs sunget p tv-n fr og vrt p tv. PS.: digger bloggen din, er ogs fra trondheim<3

Hannah

25.11.2011 kl.14:17

Kuult!

Ja, jeg hadde en egen reportasje i 1. kl. med far♥ Haha <3

25.11.2011 kl.14:17

Hvilken avis?

erica mohn kvam

25.11.2011 kl.14:19

Anonym: adressavisa, var i aftenposten i gr/forrigrs ogs troor jeg det er i stavanger :-)

Silje Marie

25.11.2011 kl.14:21

Ja, jeg har vrt i avisa fr fordi jeg var med i et skuespill. Kom i avisa omtrent hver dag i en uke kanskje xD I hvertfall mange ganger (:

omg, elsker rommet ditt, kan jeg flytte til deg ell ? <3<3

hanne!

25.11.2011 kl.14:24

Du er i avisa her i stavanger ogs :)

25.11.2011 kl.14:25

hvor gammel Var du da du begynte og blogge ? <3

hvordan ble bloggen din s populr ? :)

Silje M

25.11.2011 kl.14:26

Sinnsykt fint rom! :)

Kajamor!

25.11.2011 kl.14:27

s gy da! <3

mistercrap

25.11.2011 kl.14:31

s gyttt :) ha en fin dag st <3

karoline

25.11.2011 kl.14:33

fyyyy sren du har et fint rom!!! (s deg i avisa)

Ingrid

25.11.2011 kl.14:40

S deg og Caroline Maria i Fdrelandsvennen for to dager siden eller noe :)

Sunniva

25.11.2011 kl.14:44

Du har et sykt fint rom :D

Neeei, tror ikke det :p

Camilla

25.11.2011 kl.14:46

dds kult da!

Teodora ♥

25.11.2011 kl.14:49

utrooolig kult (:

Ja, jeg har vert p forsiden av avisen en gang, og noen andre ganger ogs da.

Silje (slideback)

25.11.2011 kl.14:51

Har vrt i avisa 2 ganger<3

Du har verdens fineste rom
Du har sykt fint rom !

Da jeg gikk i 2 klasse hadde jeg e-coli og den perioden var jeg m en mte hoved innholdet i avisa. S jeg har nok vrt i avisa minst 15 ganger pga. e-colien :D :D

therese

25.11.2011 kl.14:55

, det er s fint! og s utrolig koselig der med senga !

Lisa

25.11.2011 kl.14:58

S kult! Har et lite spm..: Kan du lage et innlegg med noen av de frste innleggene dine?? Fant ingen av de GAMLE i arkivet..;) Ps. Nyyydelig rom!:)

Mari

25.11.2011 kl.14:59

Du har det fineste rommet jeg noen sinne har sett!! <3 Senga de er s utrolig koselig og elsker de fargene du har der.
Jeg s deg i avisa =)! Stavanger avisa... =D Elsker rommet ditt!!!! =)

Lott :)

25.11.2011 kl.15:02

Congrats! Your blog is really amazing, I really like it! I'm from Germany and it's a shame that i can't read your texts written in your language but the pictures talk enough to understand how amazing your life is <3

Susanne

25.11.2011 kl.15:05

s gy! du har kjempefint rom :)
Kuult! :)

Kristin Solberg

25.11.2011 kl.15:16

leste det :D

emilie

25.11.2011 kl.15:26

vet at ingens liv kan bli 100% perfekte, men nrme kan man bli, og der ligger du! max p 98% ivartfall......SUPER PEN, fin hud,nydelige yne, FANTASTISK hr som ikke blir slitt nr man retter det, flass fritt hr, sikkert fin mage,brun, stt smil, fine yenbryn, kler alt, har nydelig rom, og et ubeskrivelig hus ivarfall fra der jeg har sett det, populr, iphone,mac,speilrefleks, familie som elsker deg. ville bare at du skal vite at du har det bedre enn du tror noen ganger kanskje.

Paulina

25.11.2011 kl.15:28

s koselig da'! Du har utrolig fint rom <3
hvor fr man tak i det bladet?????????????????????????:)

pliiiiiis svar, jeg har utrolig lyst p det <33

det er skult at du er der <3333333333333333333333333333333333333333

Maren

25.11.2011 kl.15:31

Kuult :) Du har kjempe fint rom da! Misunner deg p det hyeste !! :)

Vilde Bieber

25.11.2011 kl.15:32

Kult! :D Ja, har vrt i avisa fr. Var det i April, snn bursdagsting : p

Men du har et utrolig fint drmmerom! Du er sykt heldig! ♥♥

Jurliette98.blogg.no

25.11.2011 kl.15:35

S heldig du er <3 du har s fint rom, kjempe missunerlig cx

Maria

25.11.2011 kl.15:45

Kult! Mamma kom faktisk i avisa i dag hun ogs :-)

Camilla

25.11.2011 kl.15:51

,det er liksom drmmerommet!♥♥ Jeg nsker meg et s fint rom♥

Line

25.11.2011 kl.15:54

kjempe fin rom du har Erica <3<3 svarer du p vennerforesprsler fra lesere p facebook? <3

julie

25.11.2011 kl.15:59

Fint eom.. Men er du og Auroramohn.blogg.no kusiner/sskenbarn??

Marielle Nilsen

25.11.2011 kl.16:14

Jepp, det har jeg :)

Johanne

25.11.2011 kl.16:15

hvilken avis eg det i? :D

Ragnhild : )

25.11.2011 kl.16:18

Ja mange ganger. Men bare i fylkesavisa. Bor p en liten plass s det er ikke s stort vre i avisa ; )

Men siden du bor i "trondheim" Skjnner jeg godt at du er glad! :D

25.11.2011 kl.16:19

HERRE!!!!!!!!!!!!! du har nydeliig rom!!!! :D skulle gjort mye for ha DET drmmerommet!!!!! jeg vil ogs ha s fint rom!!!! ;)

ellaemiliejakobsen

25.11.2011 kl.16:28

S utrolig kult! ;D

Du er bde pen, morsom, st og flink til blogge! ♥♥

Jeg elsker bloggen din, Erica<3

St p!! :)

Thea

25.11.2011 kl.16:34

Hva er dine topp 10 sanger? :D

Natasha

25.11.2011 kl.16:39

Du har s sykt fint rom! Fr lyst p nytt rom nr jeg ser rommet ditt!

Elise

25.11.2011 kl.16:43

kom ikke som noen overaskelse! du har jo s fint rom!<3

Ragnhild Fredrikke

25.11.2011 kl.16:44

jaa :-D s gy da!

Ingeborg

25.11.2011 kl.16:56

du er sh heldig! Du fortjente og komme i avisa da. Du har jo dritfint rom! <3 :D <3 <3 <3 <3 <3

STYLINGBLOG

25.11.2011 kl.16:56

Herregud, du har s fint rom! :)

Mari Bieber

25.11.2011 kl.17:00

S fine bilder av deg <3 Du er kjempe st !

Kristin

25.11.2011 kl.17:02

Finnes det en link hvor vi kan se det? Hvis det finnes, kan du legge den ut da? <3 Vr s snill :-)

celineekristiansen

25.11.2011 kl.17:03

Utrolig koselig rom du har!:)

Eline ♥

25.11.2011 kl.17:05

Har lest det :D Fant det helt tilfeldig i trappa : ) Det er jo sant at du har utrolig fint rom ogs da !! ♥♥

<3

25.11.2011 kl.17:11

ja har vert flere ganger<3

kan du selge litt flere ting p salgs bloggen din?

vildehansen

25.11.2011 kl.17:12

Du har ddsfint rom! :--D

Kunne du ha laget en videoblogg hvor du prver snakke kristiansands? vr S grei!? :D<3

Thea

25.11.2011 kl.17:19

hva heter avisen?? :))

Malin

25.11.2011 kl.17:21

S nydelig rom du har! Kjempekult vre i avisa:-)

Silje

25.11.2011 kl.17:23

Ja jeg har vrt der noen ganger !! <3

Kule blogg !! <3

Oda

25.11.2011 kl.17:28

Tft!!

Kan du legge ut julegave tips?:)<3

Marthe....

25.11.2011 kl.17:30

Kjempe fin blogg! <3

-iluwa <3

Sunniva

25.11.2011 kl.17:30

nsket virkelig jeg kunne hatt like fint rom som deg, sykt fint! :)

Laura

25.11.2011 kl.17:33

sykt fint rom!!

Hege98

25.11.2011 kl.17:48

lett hatt det rommet, ja! ;o

Ine <3

25.11.2011 kl.17:49

jeg har vrt i avisa flere ganger og jeg hadde gjort hva som helst for f det rommet du har=)

du har driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit fint rom og jeg skulle nske jeg var deg for du er driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit fin jente!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Renate

25.11.2011 kl.17:51

s kult ;D kommer i avisa imrra (vesterlen)

<3

Frida

25.11.2011 kl.17:52

Fantastisk fint rom du har! <3

ingri

25.11.2011 kl.17:55

Kjempefint rom du har(: Hvor har du kjpt den der "komoden" du har tven p?:D

sidsel

25.11.2011 kl.17:58

Hvad str der p vggen? Noget med ''Live?''

benedicteas

25.11.2011 kl.17:59

kjempefint rom du har :)

Ja jeg har vert i avisen fr, i forbindelse med skolen ;)

hadde vert artig om du stakk innom min blogg og legger igjenn en komentar, jeg er ny begynner <3

leser din hver dag <3 <3 du er sjukt pen<3<3<3

Rebecca

25.11.2011 kl.18:03

Har du link snn at vi kan lese det p nettet? :) har ingen av avisene hjemme...
Du har et nydelig rom, Erica! :-)

Nei, tror ikke det.. hehe!

Elsker bloggen din btw ♥♥

25.11.2011 kl.18:04

du har bare verdens fineste rom!

http://www.gratismakeup.no/?r=62982

Gratis gavekort fra h&m og nelly.com, gratis vre medlem :)

Rebekka Sofie

25.11.2011 kl.18:22

du har verdens fineste rom! drmmerommet mitt hvertfall :- )

elsker bloggen din ♥ du er beeeeeeeezt!

KAROLINE<3

25.11.2011 kl.18:27

HEI:)

KJEMPE BRA OG FIN BLOGG!:)

MEN HVA HETER AVISA SOM DU VAR I?

OG JA, JEG HAR VRT I AVISA FR;)

celine <3<3<3<3<3

25.11.2011 kl.18:28

ja har vrt i avisa ! kjempe fint rom du har !!!!!!! men har du pusset opp rommet ditt selv ?

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

ELSKER bloggen din <3

ingrid

25.11.2011 kl.18:36

Du er ogs i avisa p forsiden p stavanger aftenblad, det er lokalavisa i stavanger.

you go girl <3
Elsker rommet ditt, bloggen din, utseende ditt og alt ved deg! du er kjempepen :o digger bloggen din!!! Rommet ditt er veldig fint :):)

Maren

25.11.2011 kl.18:41

Heldigris!<3

Har ikke vrt derekte i avisen, men skolen vr !! Husker ikke derekte hvorfor, men tror det var at skolen fulte r. Men skolen vr har vrt mye p nettetaviser der jeg bor.

theaa

25.11.2011 kl.18:42

fyy, sykt fint rom!

25.11.2011 kl.19:15

Heii <3 Jeg s deg i avisen i dag :) pappa viste meg d, og da sa jeg at jeg leser bloggen din. kjempe kult at du er i avisen :)

Camilla (:

25.11.2011 kl.19:44

Tft!

Ja, jeg har vrt i avisen fr for noe snn " kunst ", vet ikke helt hva jeg skal kalle det :|

Og bursdagen(e) min(e) <33

Ingrid

25.11.2011 kl.19:55

Du har s fint gulv! Hvordan/ hva heter gulvet? :)

Sinikka Stenberg

25.11.2011 kl.20:09

Skal i avisen p lrdagen!

Elsker rommet ditt!:)

Anne<3

25.11.2011 kl.20:25

D va ein artikkel i "Bo" avis her i stavanger og :)

marie

25.11.2011 kl.20:36

Du har et kjempefint rom jeg liker sofaen jeg synes det er et kjempefint rom <3

tine

25.11.2011 kl.20:49

omg, jeg dr ! vil pusse opp rommet mitt s SYKT, ikke direkte pusse opp, men fikse det !! fjerne ting osv. fr ikke lov siden det ikke er s lenge til jeg flytter ut-.- HALLO?!?! jeg er 14 ..........................FMl big time.

Tina

25.11.2011 kl.21:06

Mamma vekket meg idag med frokost p sengen s kom hun ned med den avisen og sa at du var i avisen s leeste jeg det da :))

25.11.2011 kl.21:35

S DEG I STAVANGER DAGBLAD OG I DAG

kristine henriette

25.11.2011 kl.21:37

ntdelig rom!!!<3:D

Tirillsr

25.11.2011 kl.21:43

kan du ikke ha heile huse p film?;P

Kristin

25.11.2011 kl.21:54

Ukens sprsml: Hvor mange GB har du p iphonen din?

25.11.2011 kl.22:01

grattis me reportasje i avisa btw! :D fint rom ogs jaa, ordentli jenterom ;)

Hanna

25.11.2011 kl.22:02

SYKT fiint rom du hadde! <3

Benedicte<3

25.11.2011 kl.22:03

jeg ELSKER romme ditt <3<3

Har du noe imot om jeg stjeler noen ider fra det?<3<3

Elsker bloggen din<3<3

Ikke stopp<3<3

Hvor fr du idene dine i fra?<3<3

Kune du bare sett mitt rom fiksa p det <3<3

Men men ELSKER BLOGGEN DIN<3

Sigge

25.11.2011 kl.23:34

Elsker rommet ditt du er s sykt pen :) <3

Ja har vrt i avisa engang tror jeg :/ <3

Erin (erorinon.blogg.no)

26.11.2011 kl.00:49

Jeg har vrt i avisa rundt 3-4 ganger. Det er egentlig helt sykt, siden jeg bare er en helt vanlig person som ikke er kjent p noen som helst mte. Jeg fr tilfeldigvis bare sjansen til bli intervjuet n og da. Hahah :)

Pinie

26.11.2011 kl.10:14

Kult! du har jo dritfint rom <3

26.11.2011 kl.10:22

Hei, jeg har et sprsml om rommet ditt, og jeg HPER VIRKELIG DU GIDDER SVARE!!

Jeg har ftt masse inspirasjon fra rommet ditt, mamma sa at det var greit hvis jeg ville pusse det opp snn som ditt, men da du kom i avisen sa mamma "Det er ikke noe poeng for deg pusse opp rommet ditt slik, du ser jo hvor ryddig hun har det" Og jeg bare lurer p en ting,

Har du det ALLTID s ryddig som du har p bildene fra avisen?

26.11.2011 kl.10:46

du har et perfekt liv.....

Gabby

26.11.2011 kl.11:24

Hvor er den "Love" fra? Den skriften som henger over speilet ditt? : - )

Benedicte<3

26.11.2011 kl.11:28

du har bare s fint rom!! ELSKER DET

Anonym du he vert med !

26.11.2011 kl.12:08

Hei! Jeg lurte egentlig etter ha sett video`n , hvor gjr du lekser? :)

kaja

26.11.2011 kl.12:39

s sykt fint rom!!!!!

ToveCeline

26.11.2011 kl.13:13

Kjempe fint rom ass! :D

XDDD

26.11.2011 kl.13:21

Du er i Aftenposten i Oslo og!!!!

kattidanceinmyheart

26.11.2011 kl.16:14

kult! jeg har vrt i avisa en gang tror jeg .. ? det var da jeg fant en narkospryte .. men det er mye viktigere at du kommer i avisa fordi du fortjener det <3

elsker deg og blogge min!

du misunner meg noe inn i helvette1

men jeg kan ikke la vr titte p den hver ENESTE dag <3<3<3<33

jeg er din strste fan ikke slutt p blogg.no ... men jeg skal lese bloggen din uansett!

jeg hper du leser denne kommentaren <3

ville du kanskje gtt inn p bloggen min kommentert?

jeg ville vrt utrolig stolt! men jeg skal ikke tvinge deg fordi jeg vet at du ikke liker det.

kan du snart ha en sprsmlsrunde igjen? jeg har et sprsml jeg lurer UTROLIG mye p :)

du er helt perfekt skulle nske su var nr 1 p lista .. eller for meg er du nr 1 <3<3<3<3<3

kunne du kanskje hatt denne kommentaren i ett innlegg (ikke ta med denne setingen hvis du vil ha denne kommentaren i bloggen din)

jeg digger deg Erika du er perfekt!

skulle nske jeg var som deg!

hilsen en VELDIG STOR FAN ved navn katarina Brthe :) www.kattidanceinmyheart.blogg.no

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<33<3<<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3

NewBroken

26.11.2011 kl.16:31

Hei!

Det er vel ikke din skyld at avisa var hos deg for ta bilde av deg og det fine rommet ditt. Personlig s bryr jeg meg langt f i hvordan det ser ut hos deg men jeg tenker p alle tenringsjentene som ikke kan f ha mulighet til ha det snn som du og at de vil bli misunnelige og fle seg mislykket og bli deprimerte. Slike saker som dette skaper bare enda mer misunnelse fordi at de aller fleste tenringsjenter aldri kan f mulighet til ha det slik. Jeg tror nok du er en av de meste bortskjemte jentene i Norge. Du har nok rike naive foreldre som er grunnen til at du ikke vet hva det innebrer ikke ha det helt bra. Tenringer og yngre mennesker har lettere for bli misunnelige og det frer til depresjon. Depresjon er som regel bare fordi man ikke fr det man vil ha og slik er det mange i Norge som har det p grunn av at en andel av oss har mye mer enn andre og siden vi bor i Norge s er forskjellen mellom fattige og rike mer abstrakt fordi stort sett alle har det de trenger men ikke alle har mulighet til skaffe seg noe mer enn det. Jo rikere de rike blir jo lavere blir grensa for fle seg fattig. Jeg hper du leser dette og at du forstr men jeg tror ikke du klarer forst det jeg mener fordi du har aldri opplevd ha det litt vanskelig og du vet ikke hvordan det er ikke ha penger til kjpe seg akkurat det man vil. Du er bare naiv fordi du mest sannsynlig aldri har flt noe vondt og da vet du heller ikke s mye om hva det er.

Anna

26.11.2011 kl.17:09

OMG ! Syykt pent rom ! <3 Ble forelsket med en gang ! <3 Har en drm n ! <3 Digger deg ! <3

Ha en fortsatt fin dag ! <3 Klem Anna ! <3

Victoria

26.11.2011 kl.17:41

Du har veldig fint rom!

Hvor stort er det og hva kostet det snn ca?

CAROLINE MARIA

26.11.2011 kl.17:44

Aw, artig :D

Tuuva ♥♥

26.11.2011 kl.18:17

fineste rom EVER! :o

AMG

26.11.2011 kl.18:31

Hva heter sangen som er i vidioen? :)

ps: drit fint rom!

Martine

26.11.2011 kl.19:32

Har egentlig vert mange ganger i avisa :DD

Ingrid

26.11.2011 kl.20:16

Har faktisk vrt i VG! :-) Ganske rart, ei random jente fra trndelag liksom..

Carina&Rebecca

26.11.2011 kl.20:57

Sg deg i avisa ja ;D ja har vore i avisa mange ganger! :D

Sofie :)

26.11.2011 kl.21:37

Kjempefint rom!!! <3 ♥

OdaN

26.11.2011 kl.22:26

Du her et drittfint rom! Missunne d! :)

Ja, har vl vrt i avisa 10-11 gang snart no .. heh, skilper sanger slr ikke feil :))

Emma

27.11.2011 kl.00:12

sykt stt og fint rom du har! :)

ja jeg har vrt i avisa mange ganger, veldig mange ganger pga dansinga, og i vg pga hytta mi +++, har vrt p forsiden en gang og :D

Hanne Andreassen

27.11.2011 kl.01:03

Ja jeg har vrt i avisen et par ganger

Du har sykt fint rom <3

silje

27.11.2011 kl.14:38

Du har jo serist sykt fint rom da s det er ikke overaskene ! <3

27.11.2011 kl.14:50

utrolig fint rom! hvor er den rde stolen fra? :)

Charlotte

28.11.2011 kl.17:15

fint rom!!<3

ElineeIH

28.11.2011 kl.18:05

Utrolig fint rom !♥

wayra kjersti

30.11.2011 kl.11:24

drmmerommet<3 Hva heter sangen?

Erika Marie

02.12.2011 kl.15:57

Jeg er helt enig med anisen, DU HAR SYKT FINT ROM :D

Erika Marie

02.12.2011 kl.15:59

Les bloggen min: www.ikabusyme.blogg.no

Line

04.12.2011 kl.21:57

jven bettre drmme rommet du har!<3

albertine og ellen

05.12.2011 kl.15:40

digger rommet ditt! kan vi bytte rom, eller? du er kjempe pen!!!!

rebekka:)!

08.12.2011 kl.15:05

syyykt fint rom!<3

Elvira

08.12.2011 kl.23:05

OMG! adore ur room! sad that i don't know anything in ur language! :(

Victoria

09.12.2011 kl.16:51

OMG, OMG, OMG!!!!!!!!!!! Du har det fineste rommet jeg NOEN gang har sett, det er driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitfint!!!! <3<3 Og du er ogs dritfiiin!<333 Jeg ELSKER hret ditt, klesstilen din, rommet ditt, sminken din, den myke kroppen din og ansiktet ditt! Du er s sykt pen! <3 Pluss at bloggen din er superfin! :-)))

Forresten, har du lyst til kommentere min blogg? (A) <33

May-linn ♥

10.12.2011 kl.20:08

Du har verdens fineste rom !! Sko nska eg va deg !!!!!
Les mer i arkivet August 2017 Juli 2017 Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits