• 29.04.2010
  • |
  • 15:47

symaskin-partej


Heeeei! Har hatt en helt grei dag på skolen :-) Er sykt glad for at uka er ferdig. Eller - nesten ferdig. I morgen blir chilllllledagen. Har hatt prøver, framføringer, innleveringer hele uka og nå er jeg så sykt lei av den dritten. Så nå skal jeg nyte friheten i noen dager før neste uke braker løs med ekle tarmtentamene. Voksent!

Fikk testet mine ferdigheter i sying i dag. Startet med å halv-ødelegge maskinen ved å sy på samme plass - som gjorde at tråen ble en stor klump nede i maskina. Koselig å sitte resten av timen og plukke ut tråd for tråd.. Fikk vel et stort pluss i boka, nok en gang! Forrige gang var når jeg brakk linjalen :-) Seks i K&H kanskje? ........ Tror det ikke selv en gang :(:(:(

Partejpartejparteeeeeeeej..............................


Det har alltid lugget i familien dette med symaskiner og store talenter der!

Skal prøve å poste et innlegg om hvordan rommet mitt ser ut i morgen!

Har dere prøvd en av disse stygge symaskinene?

anna // smilees

29.04.2010 kl.15:48

liker ikkkkke å sy med symaskin.. -.-

a u r o r a

29.04.2010 kl.16:06

er det dine ballett sko snuppa?:)

mega fint bilde av deg<3
Gleder meg til å se rommet ditt! :D

DinaSteensby

29.04.2010 kl.16:23

Ja, fyfader! Klarte å knekke 3 nåler da jeg :(

♥ ISABELLEI

29.04.2010 kl.16:27

Ja, knekte to nåler sist, haha :D

EMMASOMMERSETH

29.04.2010 kl.17:30

gleder meg til å se romme ditt :P
hoho, æ mått sitt å ta opp alt en gang :')<3
Fint Rom!

Jeg gikk hjem fra skolen. Der var skogen tenkte jeg. Men den var så mørk. Torde jeg gå inn dit? Hva kom mor min til å si? Jeg hadde aldri fått lov til å gå inn i så mørke skoger før. Det var bare de store barna som fikk lov til det. De var gamle, mens jeg var bare 7år. Han var morsom læreren vår. Han snakk gebrokkentr norsk. Han var utenlandsk. Han var egentlig ganske pen. Han hadde ganske kort hår da, men han var kjekk forde.

Jeg missta lysten til å gå inn i den rotete skogen da jeg så en sko som lå og fløt. Han var gærn tenkte jeg. Men han forsto hva jeg ville. Han hadde lov til det en gang i blandt. Men så var jeg pluttselig hjemme. Hadde eg sovnet?

Nei.. det var knestrømpene til Jon som lå på bordet. Han hadde nettopp vært på badet og drettet. Han pleide det da han kom hjem fra hjobb. Han var moderne.

Maten var klar. Men ingen var å se? Hadde jeg mista`n? Men kan han ikke slå av lysets vei? Han hikka. Men han var borte. Hva skulle jeg gjøre? Han hadde posert her dagen før, men nå kunne han ikke si et ord uten å formulere seg foran publikum. Han var spekert. Det var lenge siden han hadde stakert. Han pleide å gjøre det en gang i uka for å gjøre neglene ung. Han likte best de lilla med lysebrun masse. Han maset om å få kjøpe det, men fikk det aldri. Han mistroerte Mige på en halfgangært måte for å overbevise flokken at han kunne løpe etter kaniner.

Jeg gikk på badet. !!!!! PLUTTSELIG BLE LYSET BORTE!!! Hva faen skjer nå tenke jeg. Jeg var jo bare 6 år og var redd for lyset som var mørkt. Så kom det pluseelig et spøkelse frem. Han nikka og stakerte meg med den nærmeste stakeringslakken midt i det åpne trynet mitt. Jeg ble rasende! Hvordan kunne han tro at han kunne være så fornuftig å gape foran en naken mamma som satt og spiste potetsnacks? Hva søren er det du holder på med? sa jeg til spøkelse.

Han svarte ikke. Men nå forstod jeg at han var stum. Jeg ble begæistra. Han var klissete. Jeg tok moppen og moppa han i trynet med middagen. Han forsto alvor. Han fikk ikke sitte på. Nå var han hjemme og jeg satt trygt i sammen med mor og far. De var snille begge to. Moren min hadde pynt i ørene som glinset. Jeg var stolt. Nå var den fæle opplevelsen over og jeg torde ikke si noe til moren og faren min. De kom til å filleriste meg ned fra badet. Men nå var det nok.

¢¾ Mona

29.04.2010 kl.18:48

Haha, jeg satt og "råkjørte" på de symaskinene! Glad jeg ikke sydde fingeren! :S

bloggen

29.04.2010 kl.19:21

kjempe bra blogg du har

Veronika :D

08.05.2010 kl.11:40

Liker _ikke_ sy maskiner ! :'D

Hvor har du kjøpt den rosa jakka?? :D, den er kuuul<3 jeg vil og ha sånn :DD

Drit bra blogg ;D

erica mohn kvam

08.05.2010 kl.11:40

Veronika :D: bikbok :-)
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits